MP-logo Tulossa olevat koulutukset
Tiedot päivitetty
10.2.2011
Mestariluokka
Sarvastonkaari 16 B
00840 Helsinki
GSM 050 514 3414
Copyright 2011
Spansys Oy
ETUSIVU
KUUSI HAASTETTA
KOULUTUKSET
JOHTAMISEN TUKI
KIRJASTO
MESTARILUOKKA OY

TULOSSA OLEVIA KOULUTUKSIA

Johtamisen kokonaiskuva työnohjauksessaJohtaja ja voimavarat

Vahvasti omakohtaiseen prosessiin perustuva koulutusohjelma, jonka aikana käydään läpi sekä ammatilliset että henkilökohtaisen elämän voimavaratekijät. Tavoitteena on parantaa omien voimavarojen tietoista hyödyntämistä. Ohjelman aikana tullaan tietoisiksi omaa toimintaa kannattelevista ja rajoittavista seikoista. Luodaan systemaattisia toimintasuunnitelmia, joiden toteutumista seurataan aina seuraavassa seminaarissa konsultatiivisin ja työnohjauksellisin menetelmin.

Johtoryhmä ja johtamisen taito (tilauksesta)

Johtoryhmän perustehtävän ja johtamisen perustaitojen tutkiminen ja harjoittelu ryhmänä. Koulutuksessa keskitytään johtoryhmän yhteistoiminnallisuuden lisäämiseen.

Kuka komentaa kelloasi (tilauksesta)

Ajanhallintaa johtajille ja muille itsenäisessä asemassa toimiville henkilöille. Voidaan toteuttaa luentomuotoisena suurille ryhmille tai pienryhmissä osallistujien omaan ajanhallintaan keskittyvänä konsultoivana prosessina.

Valta ja johtaminen (tilauksesta)

Koulutus on tarkoitettu johtajille, esimiehille ja itsenäistä työtä tekeville asiantuntijoille, jotka haluavat tarkastella omaa vaikutusvaltaansa ja vallankäyttöä organisaatiossaan.

Johdon kouluttajan työkalupakki (tulossa myöhemmin)

Koulutus on tarkoitettu johdon kouluttajille, sparraajille ja työnohjaajille, jotka haluavat syventää käsitystään johtamisesta ja tarvitsevat malleja, harjoituksia ja toiminnallisia menetelmiä johtajan itsetuntemuksen lisäämiseen ja ammattiroolin selkiyttämiseen.

Uusiin puihin (tilauksesta)

UUSIIN PUIHIN-ohjelma on johtajille ja esimiehille tarkoitettu yhdistelmä työnohjausta, koulutusta ja oman terveyden hallintaa. Osallistuja voi tutkia oman työnsä ja työkykynsä kannalta olennaisia asioita ohjaajien tukemana. Keskeistä on tarkastella oman johtamisen ammatillisuutta suhteessa organisaation antamiin tavoitteisiin, alaisten odotuksiin, omiin johtamistaitoihin ja omaan fyysiseen kuntoon. Yhteistyökumppanit: työyhteisökonsultti Leena Voutilainen, fysioterapeutti Jarmo Ahonen, fysioterapeutti Jari-Pekka Keurulainen, kehittämiskonsultti Riitta Eklund.Johtamisen kokonaiskuva työnohjauksessa

Johtaja ja voimavarat

Uusiin puihin