MP-logo
Mestariluokka
Sarvastonkaari 16 B
00840 Helsinki
GSM 050 514 3414
Copyright 2008
Spansys Oy


ETUSIVU
KUUSI HAASTETTA
KOULUTUKSET
JOHTAMISEN TUKI
KIRJASTO
MESTARILUOKKA OY

Jukka Ahonen

Jukka Ahonen on toiminut pitkään rehtorina, johtamiskouluttajana, työnohjaajana, kehittämis- ja työyhteisökonsulttina sekä esimiesten valmentajana (coaching). Hän on kouluttanut myös konsultteja sekä johdon ja esimiesten työnohjaajia Helsingin yliopiston ja Johtamistaidon opiston koulutusohjelmissa.

Koulutettuaan rehtoreita pitkissä johtamisvalmennusohjelmissa eri puolilla Suomea viisitoista vuotta Jukka Ahonen kirjoitti kirjan Ammattina rehtori. Kirjassa hän käsittelee mm. rehtorin työn muuttumista erilliseksi professioksi, oppilaitosyhteisön ryhmädynamiikkaa, tiedostamattomien tunnereaktioiden ilmenemistä työpaikoilla ja johtamisen peruskysymyksiä.

Muita hänen usein käsittelemiään teemoja ovat vaikeat työyhteisökriisit, organisaatioiden muutokset ja niiden johtaminen, ammatillinen vuorovaikutus, luottamus, työhyvinvointi sekä johtoryhmien työn
luonne ja tärkeys.

Julkishallinnon, korkeakoulujen ja koulutusyhteisöjen lisäksi Jukka Ahonen on tehnyt yhteistyötä myös liikeyritysten kanssa."Koulutus- ja konsultointitilaisuuksien tavoitteena on löytää asioiden syvin olemus kaiken sen takaa, minkä johtaja tai esimies ensimmäiseksi näkee sekä antaa osallistujalle kehittyneen itsetuntemuksen avulla valmiuksia tutkia omaa johtajuuttaan ja työtilannettaan."

Helena Ahonen

Jukka Ahonen

Toimitilat

Ajo-ohje

Kartta

Yhteistyökumppanit

Kokemuksia eri toimialoilta

Julkaisutoiminta